Minä olen Lemppu-setä ja ajattelin alkaa julkaisemaan totuusblogia. Olen suomalainen heteromies, lihansyöjä ja kotimaani rakastaja. Tulen kertomaan totuuksia tästä maasta, sekä mielipiteitä, jotka saattavat järkyttää jotkuta. Mutta ei voisi vähempää kiinnostaa teidän mielipiteet, jos ne ovat jotain homoystävällisiä, tai muuten vain kommari-viherhippi-linjaa.

Tässä tänään mietiskelin noita ryssän tekemiä rajaloukkauksia lentokoneilla. Koska tämä blogi on kuitenkin totuusblogi, joita ei yleensä ole kuin uskovaisilla, niin laitetaan ajatukset rukousmuotoon:
 
Herra, Venäjä (lue: ryssät) ovat loukanneet Suomen rajoja. Anna puolustusministerille ja muillekkin päättäville elimille voimaa ja uskoa asettaa ilmatorjuntaa rajojemme luo, että ensi kerralla kone(et) ammutaan alas. Ja jos sota syttyy, anna päättäville elimille lisävoimaa ja uskoa ostaa kunnon joukkotuhoaseita jottei rakkaan Suomemme itsenäisyys ole vaarassa. Ja anna heille vielä voimaa ja uskoa käyttää joukkotuhoaseita Venäjää, Ruotsia, ihan ketä tahansa vastaan joka aikoo isoisiemme verellä maksetun itsenäisyyden viedä. Ja jos pääsemme rintamalle tappamaan ryssiä, anna tarkkuutta että osumme hyvin ettei panoksia kulu liikaa. Aamen.

Ja seuraavaksi tarjolla; "Venäjän rajaloukkaukset, toimintamallit mies ja neiti.
 
Ja noi rys..neuk..venäjä joka loukkaa jatkuvasti Suomen rajoja. Ei muutakun ilmatorjuntaa Porvoon edustalle, niin siinäpähän alkaa loukkaamaan. Ensin ammutaan seuraava rajaloukkaaja alas, sitten ilmoitetaan että tervetuloa ilman lupia. Tästä lähtien joka saatanan kone tippuu. Ja ammutais alas kaikki. Ja tämä oli toimintamalli mies.
 
Venäjä loukkaa rajaa ja pääministeri laittaa jotain muisioita, tai mitä v***n emailia kirjoittaakaan, jollekki v***n ihmeäijälle, joka ei ole ees Venäjän pressa. Voin kuvitella että suora lainaus on jotain tällaista: " Anteeksi herra Isoherra, mutta kun te lentelette niillä koneilla tossa Suomen vieressä ja on tainnut päästä käymään, TOTTAKAI niinku vahingossa varmaanki, ehkä ootte siis niinku hieman käyny tossa Suomen puolella, tietysti varma en oo, ja toisaalta mitä se haittaa... Toimintamalli neiti. Suomen nykyinen politiikka.
EI NÄIN.
 
Me annettiin turpaan niille jo talvisodassa. Vaikka niillä olis ihan helvetin kova ylivoima. EI NIITÄ TARVI PELÄTÄ.
 
Onneksi ei lähi-aikoina ole ollut noita rajaloukkauksia. Toivottavasti ei tulekkaan.

LEMPPU-SEDÄN NIKSINURKKAUS, OSA 1.
Veri lähtee hyvin kylmällä vedellä pois, jos jollain on jotain ongelmia "ylimääräisten" veritahrojen kanssa.´
 
PS. Lisää mielipiteitä ja niksejä huomenna. Jos on jotain asiaa.. Pysykää kanavalla soppaluut!